counter

onsdag 13 januari 2010

Åååh, vad härligt

How I Met Your Mother var på väg ner i samma träsk som Two and a Half Men, kärleksträsket. Neil Patrick Harris och de andra visade dock sin storhet när de dumpade sina respektive och återgick till att vara…vänta på det…som Barney skulle sagt ”Awesome!” Med gårdagens avsnitt visade de att de tillhör den absoluta toppen i sitcom-genren. Avslutet var det bästa Harris har gjort sedan Dr. Horribles Sing-Along-Blog, ett musikalnummer om kostymens storhet och hans falskhet! Jag gillar Ted, Marshall, Robin, Lily men jag älskar Neil Patrick Harris och hans karaktär Barney Stinson.

Klicka här för att komma till musikalnumret

Felet med Glee är att de är helt insnöade i High School Musical grejen, att de har glömt vad en musikal är och helt hängett sig åt det poppiga. Storheten med Barneys och de andras musikalavslutning är att de inte skämdes över att vara en del av den gamla skolans musikaler, då det handlade om det jovialiska, härliga och storartade.

Trots vad jag skrivit här ovanför så var det nya avsnittet av Two and a Half Men riktigt bra. Charlies tråkiga och enerverande fästmö var bortrest vilket gjorde att vi nästan slapp se henne och Berta var med minimalt lite och Alan har en man-crush på sin före detta frus nya man.

/Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar